Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr. Socialøkonomisk legetøjsbutik – Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr.
Telefon
+45 71 15 50 10
Kontakt
info@minihospitalet.dk

Oplæg

Vi er inspireret af de muligheder, det giver, når virksomheder og iværksættere gennem sit virke og indtjening fremmer særlige sociale og kulturelle formål.

-

Hos Minihospitalet er vi inspireret af tanken om, at virksomheder ikke kun behøver have én bundlinje og vi er inspireret af de muligheder det giver, når virksomheder og iværksættere, gennem deres virke og indtjening, fremmer særlige sociale og kulturelle formål. Hos os hjælper vi gennem legen børn til at finde tillid og tryghed ved fx et sondesystem - tryghed, som de kan finde tilbage til, når de er på hospitalet. Hos andre socialøkonomiske virksomheder kommer det sociale fokus til udtryk gennem arbejdspladser eller praktikpladser til udsatte grupper i samfundet.

Toke Halskov Kristensen fra Minihospitalet

Toke Halskov Kristensen, stifter og oplægsholder

Skal vi holde oplæg?
Går din virksomhed eller kommune med tanker om at arbejde i en mere socialt bevidst retning? Vi tilbyder oplæg omkring både socialt entreprenørskab og socialøkonomiske virksomheder. Du kan læse mere om de to oplæg nedenfor.

1. Socialt entreprenørskab
Hvor klassisk entreprenørskab handler om at skabe nye virksomheder eller produkter og serviceydelser, har det sociale entreprenørskab fokus på, hvordan man gennem nye tiltag skaber social værdi for borgerne. Socialt entreprenørskab handler altså om innovation der kommer samfundet socialt til gode. Oplægget gør jer klogere på, hvordan I kommer i gang som sociale entreprenører.

2. Socialøkonomiske virksomheder
En socialøkonomisk virksomhed har både en økonomisk og en social bundlinje. Her er penge ikke det primære mål, men derimod et middel til at fremme sociale eller kulturelle formål. Socialøkonomiske virksomheder skal altså både kunne drive en økonomisk bæredygtig forretning og samtidig yde en samfundsgavnlig indsats. Hvordan kan I indtænke en social bundlinje i jeres virksomhed?

Er du interesseret i at høre nærmere eller booke et oplæg? Vi glæder os til at høre fra dig på info@minihospitalet.dk.