Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr. Socialøkonomisk legetøjsbutik – Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr.
Telefon
+45 71 15 50 10
Kontakt
info@minihospitalet.dk

Mini Medical

Vi udvikler særligt legetøj til de børn og deres søskende, hvor det hospitalsudstyr de møder på hospitalet ikke findes i miniformat. 

Se legetøjet her

Historien

Da vi kom på ideen til Minihospitalet tog vi til de største legetøjsmesser, i den overbevisning, at vi kunne finde alt inden for hospitalsverden som legetøj. Det kunne vi dog langt fra, så derfor kastede vi os over at designe og udvikle særligt legetøj til de børn og deres søskende, hvor det hospitalsudstyr de møder på hospitalet ikke findes i miniformat.  


“Jeres datter bliver aldrig økologisk”. Ordene kom fra sygeplejesken på intensivafdelingen efter at vores datter var blevet opereret første gang. Han stod med et fad af medicin, som vores lille datter skulle have. Ordene har hængt ved siden da, og det er derfor ekstra vigtigt, at det legetøj vi laver ikke indeholder nogen former for skadelig kemi.Produktion

Vores produktion er at finde i Danmark hos nogle fantastiske snedkere i Ballerup, som bruger miljøvenlige materialer som egetræ.

For os er det vigtigt, at vores legetøj er lavet med omtanke og med fokus på gode materialer. Derfor er poserne af organisk bomuld og ernæringsposen fyldt med kirsebærsten. Træet er stærkt og kan holde til alt uden, at vi giver afkald på detaljerne, selv i de helt små dele.

Maling eller kemikalier hører ikke til i vores produkter, vi benytter os af valchromat, der er gennemfarvet med organiske farvestoffer, til at fremhæve detaljerne.

Altså er vores legetøj naturligt og med omtanke for alle børn.