Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr. Socialøkonomisk legetøjsbutik – Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr.
Telefon
+45 71 15 50 10
Kontakt
info@minihospitalet.dk

Presse

Hvis du er interesseret i at få adgang til pressebilleder, logo mv. eller har idéer til fx spændende samarbejder så tøv ikke med at kontakte os på info@minihospitalet.dk

-

Minihospitalet i pressen

VisitKerteminde Inspirationsmagasin 2022 (side 22)
Byen og børnenes ambassadør. Toke Halskov Kristensen er iværksætter helt ind i til benet.

Fyens Stifttidende den 2. november 2021
Den socialøkonomiske virksomhed Minihospitalet, der sælger legetøj til børn berørt af sygdom, vinder iværksætterpris.

Kjerteminde Avis den 2. november 2021
Som noget helt nyt har ETKerteminde i år indført et nyt skulderklap til virksomhederne i Kerteminde Kommune. Den hedder Iværksætterpris, og blev i dag uddelt til Minihospitalet ved Toke Halskov Kristensen.

Fyens Stifttidende den 23. september 2021 (Podcast)
For Toke Halskov Kristensen har det givet mening at stifte den socialøkonomiske virksomhed Minihospitalet for at hjælpe andre børn og familier, der er ramt af alvorlig sygdom og derfor har særlige behov.

Erhverv+ den 14. juli 2021
Toke Halskov Kristensen havde landet sit drømmejob på SDU Cortex Lab i Odense, da hans nyfødte datter viste sig at have alvorlige hjerteproblemer. I dag driver han webshoppen Minihospitalet og brænder for at vise, at der er andre bundlinjer end den økonomiske.

Fyens Stifttidende den 1. marts 2021
Da lillesøster Fione blev opereret for en hjertefejl, savnede familien legetøj, som relaterer sig til hospitalsverden. Det fik i 2019 familien til at åbne online-legetøjsbutikken, Minihospitalet.