Julegaver kan byttes helt indtil 31. januar 2021 Julegaver kan byttes helt indtil 31. januar 2021 – Levering 1-5 hverdage – Fri fragt ved køb over 499 kr.
Telefon
+45 71 15 50 10
Kontakt
info@minihospitalet.dk

Om os

Vi er en familie, som blev ramt af en hjertefejl. Hjertefejlen kom med vores yngste pige, som blot få uger gammel blev indlagt. Det blev starten på utallige undersøgelser, blodprøver, operationer og på et livslangt bekendtskab med hospitalsverdenen. Som forældre ville vi ønske, vi selv kunne tage smerten og ubehaget. Som søskende ville man uden at vide, hvad man skal stå imod, helst have sygdommen. Dog mest for opmærksomheden. Det syge barn ønsker blot noget normalt.

At være på hospitalet er ingen leg. Men gennem legen kan der skabes en tillid og tryghed, som børn kan finde tilbage til, når de er på hospitalet. Derfor forhandler og udvikler vi legetøj til børn med sygdom og særlige behov, så de gennem leg lettere kan forholde sig til det, der har ramt dem.

børn der leger med legetøj fra Mini Hospitalet
Vi forhandler almindeligt legetøj relateret til hospitalsverdenen. Legetøjet, som forsøder tiden, mens man er på hospitalet. Legetøjet, hvor man gør børnene lidt klogere og bevidste om deres krop. Alt det der fremmer forståelsen, så også raske kan være med og forholde sig til den verden, der er indenfor hospitalets mure.

Vi udvikler særligt legetøj til de børn og deres søskende, hvor det hospitalsudstyr de møder på hospitalet ikke findes i miniformat. Vi udvikler blandt andet sonder og udstyr til blodtagning og narkose. Det fremmede bliver en del af hverdagen også på børneværelset, når søskende og legekammerater også skal vænne sig til en ny virkelighed.

Er der produkter du kan se vi mangler eller har du ideer til hvordan vi kan blive bedre, så vil vi altid gerne høre fra dig.